Kvalitetni lasni podaljški

Večina ženski si zelo dolge bujne in lepe lase, vendar pa jih žal vse ne morejo imeti. Zato si pomagamo z lasnimi podaljški. Kvalitetni lasni podaljški so popolnoma naravnega videza, se ujemajo z barvo in strukturo vaših naravnih las. Lasni podaljški so narejeni iz naravnih las so zdravega videza in prijetni na občutek. Dober frizer bo lasne podaljške tako dobro skril, da bodo videti ko vaši naravni lasje.

podaljški

slika: frizerstvoirena-sp.si

Podaljški so v vseh barvah in barvnih odtenkih različnih dolžin. Odvisno je od vsakega posameznika kakšno dolžino želi imeti. Pomembno pa je tudi kakšen las ima oseba, ki želi lasne podaljške. Krhki in poškodovani lasje ne prenesejo teže lasnih podaljškov, zato vam bodo uporabo odsvetovali. Za goste in bujne lase pa lahko odštejete kar nekaj denarja. Dobri kvalitetni lasje so izdelani iz indijskih ali japonskih las, saj so znani po kvaliteti las. Za tako storitev boste plačali bistveno več kot pa da si kupite svoje lasne podaljške. Vendar nakup lasnih podaljškov privede do večjih težav. Las ne morete videti in ne potipati, ne veste ali je izdelan iz kvalitetnih las ali se vam prilega in podobno. Vse to so dejavniki, ki so zelo pomembni pri izbiri lasnih podaljškov. Bolje je odšteti malo več denarja in se izogniti izpadanju podaljškov in vozlanju.

Nekvalitetni lasni podaljški začnejo izpadati v zelo kratkem času in izgubijo sijaj. Takšnih podaljškov ne smemo barvati ali pogosto prati. Zato je kvaliteta še tako pomembna! Lasni podaljški se vsekakor morejo ujemati z vašimi naravnimi lasmi. Lasni podaljški pa so lahko kodrasti, ravni, redki, gosti… Vse je odvisno od tipa vaši las. Pomembno pa je, da vemo katera tehnika je za nas najbolj primerna. Obstaja več tehnik , kadar se odločimo za lasne podaljške. Tudi v Mariboru lahko izbirate med številnimi tehnikami v različnih frizerskih salonih. Obstajajo lasni podaljški s keratinom. Pri postopku pa vam s posebnim orodjem keratin pritrdijo na začetek vaših las. Da bi pa ustvarili lep volumen in gostost las pa za to potrebujete najmanj 100 lasnih podaljškov. Premalo lasnih podaljškov ustvari grd videz pričeske in nenaravni zgled.

Lasni podaljški imajo življenjsko dobo odvisno od negovanja in tipa vaših las. Lasne podaljške lahko nosite od pol leta do enega leta in so naravnega videza. Lasne podaljške vam vstavi vaš frizer in kasneje tudi odstrani. Te vrste lasnih podaljškov brez težav odstranimo s časom tudi sami doma. Priljubljeni so tudi v Ameriki in med filmskimi zvezdami. Kvalitetni lasni podaljški se lahko tudi barvajo in spreminjajo po želji. Potrebujejo pa nekaj nege. Potrebovali boste posebno mehko krtačo, ki bo razčesala lasne podaljške. Lasni podaljški se ob nepravilni negi lahko hitro zavozlajo in odpadejo, zato je nega še tako pomembna. Vaš strokovnjak ali frizer vam bo pojasnil kako negovati in prati lasne podaljške. Ob pravilni negi in skrbi lahko lasne podaljške nosite dlje in bodo videti popolnoma naravno.

Šivanje lasnih podaljškov

Šivanje lasnih podaljškov je dokaj nova tehnika podaljševanja las. Je vedno bolj pogosta izbira, ki pa je popolnoma naravnega videza. Ta tehnika je dostopna tudi v Mariboru v frizerskih salonih. Lasne podaljške vam všijejo na začetek vašega lasišča in jih prilagodijo glede na vaše naravne lase. Ta tehnika pa ni primerna za vsak tip las, zato se prej o tem posvetujte s strokovnjakom. Te vrste lasnih podaljškov lahko nosite do enega leta in so popolnoma naravnega videza, ki se prilegajo na vaše lasišče. Te vrste podaljškov lahko barvate in strižete. Potrebujejo pa tudi nekaj nege. Frizer vas bo podučil kako ravnati z lasnimi podaljški da čim bolj podaljšamo njihovo življenjsko dobo. Ob nepravilni negi se

lasni podaljški zavozlajo z vašimi lasmi in privede do večjih težav. Da bi se izognili morebitnim težavam se prej posvetujte z vašim frizerjem katera tehnika je za vas najbolj primerna. Vsaka tehnika ni primerna za nekatere tipe las, zato se o tem prej pozanimajte. Ob pravilni negi in skrbi bodo lasje videti popolnoma naravno in bogato, ve pa boste videti urejeno in imele boste dolge lase o katerih že dolgo sanjate.

Izberite frizerja, ki ima kvalitetne lasne podaljške in se ukvarja z podaljševanjem las. Vsi frizerji se ne ukvarjajo z podaljševanjem las, zato se o tem prej pozanimajte, da boste zadovoljne z zgledom. Izbirate lahko tudi vse barve in možne odtenke, zato bodo videti popolnoma naravno.