Najboljša krema proti gubam

Kreme proti gubam uporabljam že skoraj polovico življenja in moram priznati, da tako dobre kot je krema Postquam Unique 3in1 še nisem uporabljala. V teh letih sem preizkusila že marsikaj, kar ponuja naš trg in vedno me je kaj motilo. Glavni vzrok za prenehanje uporabe kreme proti gubam je seveda ta, da se moja koža ni niti malo spremenila na bolje. Saj ne pričakujem nekih čudežev ampak vsaj malo bolj napeta bi lahko bila pri uporabi vsake kreme, ki trdi, da zmanjšuje gube. Vendar pa jih je bilo kar nekaj, ki niso naredile absolutno nič.

Postquam Unique 3 in 1

slika: proti-gubam.xyz

Uporabljala sem tudi nekaj takšnih, ki so mojo kožo preveč navlažile ali bolje rečeno namastile in me je potem ves čas motil neprijeten občutek na obrazu. Obstajajo tudi takšne, ki so kožo v trenutku nanosa lepo navlažile, ampak se je ta potem čez dan hitro izsušila in bila do večera suha kot kakšna sliva. Takšna krema seveda ne more delovati proti gubam. Lahko pa precej stane…

In potem se odkrila po mojem mnenju najboljšo kremo proti gubam pri nas – Postquam Unique 3 in 1. Na našem trgu je prisotna šele nekaj mesecev ampak po pogovorih s prijateljicami sodeč ima že kar nekaj zvestih privrženk. Cena te kreme proti gubam se giblje nekje v zlati sredini med tistimi cenenimi in tistimi, ki so pač preprosto predrage, da bi jih lahko uporabljala vsak dan. Razne raziskave pa tudi potrjujejo, da zelo drage kreme proti gubam niso nič kaj bolj učinkovite v boju z gubami.

Zato je moje vodilo pri tej vrsti krem predvsem kakovost, ki jo preverjam z učinki in tem, kako se moja koža počuti po nanosu kreme proti gubam. In po nanosu Unique 3in1 kreme proti gubam se moja koža počuti fantastično. Je ravno prav navlažena in ta navlaženost traja skozi ves dan. Že po nekaj dneh uporabe pa je moj obraz postal tudi bolj napet in s tem so tudi izginile nekatere gubice na njem. Z njo sem tako zadovoljna, da jo uporabljam tako zjutraj kot tudi zvečer, saj kot sem že napisala ravno prav vlaži kožo in ponoči nimam nobenih težav s preveliko navlaženostjo, ker koža lepo diha.

Jaz moje kreme proti gubam Postquam Unique 3in1 ne zamenjam za nobeno drugo in jo tudi priporočam vsem tistim, ki si želite lepe, mlade in navlažene kože…