Preklopna torbica za Samsung Galaxy S4 (flip cover)

preklopna torbica za telefon

slika: becool.si

Galaxy S4 je telefon, na katerega se lastniki izjemno navežejo – in zato si ga želijo tudi kar najbolje zaščititi. Ravno zato je Samsung ponudil originalno preklopno torbico (flip cover), ki je iz trpežnega in kakovostnega materiala, izboljša videz Galaxy S4, a omogoča, da je ta na otip še vedno prijeten. Še več: to je najboljši etui za Samsung, saj telefon zaščiti tako pred praskami in udarci kot pred običajno obrabo zaradi nošenja v torbici ali v žepu, hkrati pa ne vpliva na eno glavnih značilnosti telefona Galaxy S4 – na njegovo debelino. Galaxy S4 je marsikomu ljub ravno zato, ker je tanek, in za razliko od ostalih torbic, preklopna torbica na to ne vpliva.

Flip cover za Samsung Galaxy S4 omogoča, da vaš Galaxy S4 prilagodite svojim željam. Na voljo je v sedmih barvnih odtenkih: beli, črni, ter petih živahnejših: modri, rožnati, zeleni, oranžni in rumeni.

Doslej nič posebnega, boste rekli – a vendar je originalna preklopna torbica mnogo več kot navaden etui. Ovitek spredaj odlično ščiti ekran, zadaj pa nadomešča ploščico, ki prekriva baterijo. Res je: originalno ploščico s telefona odstranite in namesto nje namestite originalno Samsungovo preklopno torbico! Tako se debelina telefona ne spremeni, vaš Galaxy S4 pa je zaščiten in oblečen v barvo po vašem okusu.

Ker proizvaja preklopni ovitek proizvajalec telefona sam, je poskrbljeno, da se preklopna torbica popolnoma prilega telefonu, zaradi zamenjave zadnje ploščice telefona z ovitkom, pa vas nima kaj skrbeti – odlično se namesti in se nikoli ne sname, razen, če jo odstranite sami. Preklopna torbica je izdelana iz enakega materiala kot originalna ploščica za Galaxy S4, zato je občutek pod prsti pri uporabi telefona enak, pa tudi videz je popoln – za razliko od drugih etuijev, kjer se zaradi razlike v materialih takoj vidi, da gre za proizvod, ki ni usklajen s telefonom.