Registracija domen na nivoju

Vsi vedno poudarjajo pomen kvalitetnega in varnega spletnega gostovanja, medtem pa pozabljajo, da mora enako veljati tudi za registracijo domen. Nekateri lastniki spletnih strani se sploh ne zavedajo nevarnosti, ki na njih prežijo pri slabih registrarjih in ko se jih zavedo, je običajno že prepozno.

Znani so primeri, ko so stranke pri registrarju preverjale, katere domene so proste in je potem ta isti registrar te domene takoj registriral in jih strankam ponujal po znatno višji ceni. Prav tako je veliko primerov, ko registrar strankam ne sporoči, da je domene potrebno podaljšati in te nato potečejo. Veliko je tudi ponudnikov, ki ne nudijo kvalitetnega servisa strankam, ne znajo pojasnit določenih vprašanj v zvezi z domenami in ne zanjo ali nočejo pomagati pri težavah, ki se pojavijo v zvezi z njimi.

registracija domen

slika: e-uspeh.com

Kot lahko vidite je pasti kar nekaj, zato se je najbolje odločiti za kvalitetno in preverjeno podjerje, ki se že dalj časa ukvarja z registracijo domen in spletnim gostovanjem. Pri e-uspeh.com poteka registracija domen v treh hitrih in preprostih korakih. Njihov glavna prednost pred konkurenco pa je v tem, da so v tem poslu že deset let in da ga tudi zaradi tega zelo dobro opravljajo. V teh letih so spoznali, da največ šteje pošten odnos do strank ter hitra in kvalitetna podpora, ko jo stranke najbolj potrebujejo.